BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Halalca Ortaokulu

Halalca Ortaokulu

Halalca Mahallesi No 228/1 Altıeylül / BALIKESİR
Vizyon
Biz, toplam kalite anlayışı içerisinde, toplumdaki rollerinin bilincinde olan, kabiliyetlerini tanıyan ve geliştirme noktasında çalışmalar yapan, aktif olarak eğitime katılan, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen birbirine saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2013-2014 Altıeylül İlçesi TEOG Okul Başarı sıralamasında 5.Okul 2014-2015 Altıeylül İlçesi Ortak Sınavlar Okul Başarı sıralamasında 7.Okul 2015-2016 Altıeylül İlçesi Ortak Sınavlar Okul Başarı Sıralamasında 5. Okul
Ulaşım
Balıkesir Köy Minübüsleri durağından sabah 7.30 da başlamak üzere onbeş dakikada bir minübüs kalkmaktadır.
Mahalle
Balıkesir Merkeze 4 km